THEATERPROJECTEN

POTTI, een theatermonoloog waarin Karin Jacobs op een luchtige manier vertelt over de moeizame relatie met haar hypochondrische moeder.
Wat doet het met iemand als je gesandwiched zit tussen een moeder met een medicatieverslaving en twee BV'S als kinderen? Dat levert hilarische maar ook schrijnende taferelen op. Karin probeert naar mogelijke oorzaken te zoeken die tot het gedrag van haar moeder hebben geleid. Of die zoektocht iets oplevert? Voor de farmaceutische industrie in elk geval wel.
Een ludieke schoolvoorstelling rond faalangst en stress.
De voorstelling is doorweven met herkenbare komische sketches en filmpjes van BV's (bibberende Vlamingen) die getuigen over hun eigen angsten voor een optreden of een wedstrijd.


In IKANDANI kruipen Karin Jacobs en Vera Puts in de huid van twee wetenschappers, dr. Janssens en dr. Peeters, en proberen ze antwoorden te bieden op vragen zoals:
* Wat is faalangst? Hoe herken je de symptomen?
* Hoe kan je je angst om te falen, te mislukken verminderen?
* Hoe ga je om met sociale faalangst, met het gevoel ‘hoor ik er wel bij’?
* Wat is een black-out? Hoe ga je om met examenvrees?
* Waar kan je hulp zoeken als je er alleen niet meer uit geraakt?

IKANDANI gaat over onze prestatiemaatschappij, over stresskonijnen en angsthazen, over uitstelgedrag en over perfectionisten.
Beide actrices geven in deze lichtvoetige theatrale lezing tips en interactieve oefeningen om in de toekomst meer ontspannen en gezonder door de ratrace van het leven te gaan.

DOELGROEP: jongeren vanaf 12 jaar met hun begeleiders, ouders, opvoeders...
DUUR: 1u30 (inclusief nabespreking)
Een humoristische schoolvoorstelling rond de do’s en dont’s van het solliciteren.

WWW.  staat voor Wij Willen Werk Punt. 
Mensen die afstuderen en zich op de arbeidsmarkt willen  storten, vinden niet altijd de juiste weg naar de juiste job.
Er zijn vele vragen. Wat is eigenlijk de VDAB?  Wat doen ze? Is de VDAB een boeman of net een helpende hand voor diegenen die werk zoeken?

Mevrouw Janssens en mevrouw Peeters maken de jongeren wegwijs in het kluwen van sollicitatieregeltjes.
Op ludieke wijze loodsen zij hen doorheen een mogelijk sollicitatie-parcours d.m.v.  humoristische sketches,  rapmuziek, het jodelsollicitatielied en een ‘beestig’ goeie sollicitatiequiz!
DOELGROEP: laatstejaarsstudenten BSO en TSO.

Follow me

Call

T: 0475 32 07 05 

  • Instagram
  • Facebook Clean